Alu tag

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for: 3byggetilbud.dk

Tagplader kan også leveres i aluminium. De fleste kender aluminium, som et let metal der kan bruges til mange forskellige projekter, ofte tag inddækninger, men bestemt også tagplader. Pladerne findes oftest i 0,7 mm. tykkelse, og kan leveres i en lang række profiler, ligesom stålpladerne.

Pandeplader

Et af de profiler der bl.a findes i aluminium er den traditionelle pandeplade, der har prydet mange landbrugs tage de sidste mange årtier. Selv om Pandepladen har været brugt de sidste 100 år, så er den stadig moderne ved både nybyggeri og ved renovering af ældre ejendomme.

Aluminiums tag produceres bl.a. af:
Svenske Plannja.

Aluminium har specielt sin styrke i kystnære områder, hvor de traditionelle stålplader har nedsat holdbarhed, grundet vandets salt indhold, der får pladerne til at ruste. Det problem har Aluminiums pladen ikke, den reparerer sig selv. Inden sommerhus ejerne med ståltag bliver alt for forskrækkede, så skal det siges at problemet med ståltag og salt er størst ved Vesterhavet. Det er sjældent man ser problemet i de indre farvande, med langt roligere vand. Men vil man være helt sikker så er Aluminium vejen frem.

Aluplader med solceller

Var det noget med solceller, indbygget i taget? Det kan man faktisk godt få, bemærk dog at de såkaldte tyndfilms solceller ikke har samme ydelse som de traditionelle monokrystallinske solceller. Du kan læse mere om solceller her. For at vise Aluprofiler med indbyggede solceller i praksis, har vi gravet en lille video frem til dig. Se den her under.

Hvad koster et Aluminiums tag?

Aluminiums tag er ikke umiddelbart noget man finder i det lokale byggemarked, det er noget der skal bestilles hjem, så priserne afhænger af lokale forhold. Men vil du overhovedet stå med arbejdet selv? Få en håndværker til at byde på dit tag, så ved du hvad det koster, at få lavet det ordentligt. Ved at udfylde formularen på næste side, får du hele 3 stk. uforpligtende tilbud på nyt tag. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen med kontakt info og beskrive dit projekt. Så får du dine tilbud tilsendt.