Annoncering på Taginfo.dk

Vil du annoncere på Taginfo.dk?

Vores webside har oplevet en rivende udvikling siden sin spæde start i 2008. Vi har gennem årene været igennem 4 forskellige domæner, før vi i 2013, fandt os den rette og sigende placering: Taginfo.dk – Det er med tiden blevet til mange sider og indlæg, det er dog ikke alt man kan finde mere, da vi løbende rydder op i forældet indhold.

Hvis du har en hjemmeside, hvor du sælger du varer eller ydelser i relation til tage eller nyt tag, sælger du direkte til privatkunder eller håndværkere, så vil Taginfo.dk være et oplagt sted at påbegynde annoncering.

Muligheder for annoncering

Der er flere muligheder for at annoncere på Taginfo.dk – Vi viser annoncer fra bl.a. Partner-Ads.dk. Efter tilmelding til annoncenetværket kan vi vise banner annoncer, produkter og tekst links til jeres produkter. Her kan i samtidig kunne nå bredt ud på mange hjemmesider! Kontakt os når i er oprettet, så får vi opsat f.eks. en banner annonce så snart som muligt. Her giver du en lead pris pr. henvisning eller en %-sats af salget og betaler derfor kun pr. henvisning eller salg.

En anden mulighed er direkte aftaler om annoncering med Taginfo.dk, kontakt os for at høre mere om priser og muligheder. Her giver du en fast pris pr. annonce.

Vi kan bl.a. vise nedenstående annonceformater:

930×180, 728×90 eller 468×60 (Kan vises i bunden af siden)
300×250 (Vises på indholdssiderne)

Har du andre formater, så kontakt os for at høre om mulighederne.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnr

  Adresse og husnummer

  Postnr og by

  Din besked


  I forbindelse med tilbudsforespørgsel, vil vi sende din henvendelse videre til en relevant samarbejdspartner.

  Du kan læse vores persondatapolitik her!

  Mand der spejder efter god annoncering