Areco overtager en majoritetsaktiepost i Dansk Profilteknik A/S

Den svenske virksomhed Areco Sweden AB, har pr. juli 2014 overtaget en majoritets aktiepost i Dansk Profilteknik A/S. Dansk Profilteknik A/S leverer deres varer til en række byggemarkeder, trælaster og forhandlere, herunder H.P. Ståltag, i Danmark, men er også aktiv på det det tyske og norske marked. En dansk virksomhed er således kommet på delvis svenske hænder, som følge af majoritets aktieposten, så ejer Areco Sweden AB den største del af firmaet.

Overtagelsen skal styrke Dansk Profilteknik A/S økonomisk, efter flere års negativt Nettoresultat, og ikke mindst give adgang til en række nye produkter, herunder højprofiler og tagrender. Ifølge den udsendte pressemeddelse, vil der ikke blive ændret på medarbejderstaben.

Areco Sweden AB holder til i Malmö, lige ovre på den anden side af Øresund. Areco er en privat ejet virksomhed, med 8 datterselskaber, som i alt er repræsenteret i 25 lande. Med overtagelsen af majoritetsaktiepost i Dansk Profilteknik A/S er Areco nu også direkte repræsenteret i Danmark.

Comments are closed.