B&C Danflock fejrer 30 års jubilæum

|

I disse dage er det over 30 års siden B&C Danflock blev sat i produktion. Hvad er en B&C Danflock? B&C Danflock er en betontagsten magen til B&C som ligger på mange tage over det danske land. Men i modsætning til sin forgænger, så er B&C Danflock udstyret med det man kalder velcro i daglig tale på bagsiden. På den måde “limes” tagstenene sammen, så fyg sne, vand og andet skidt, ikke kan trænge ind igennem samlingerne. Fordelen ved B&C Danflock er at man ikke behøver undertag, i modsætning til det almindelige B&C betontegl.

Til gengæld så koster B&C Danflock ifølge vores prisanalyse ca. 2,3 gange mere end B&C betontegl. Hvis man tager udgangspunkt i de priser vi fandt og et tag på 200 m2, så er prisforskellen på 14.400 kr. hvis du kan etablere et undertag til den pris, det burde være muligt. Så er B&C Danflock prisen ikke så god. Men hvis du ikke kan etablere et undertag for 14.400 kr. eller blot vil springe over hvor gæret er lavest, så er B&C Danflock en nem løsning.

Efter 30 år, så er B&C Danflock stadig fuldt funktionel, vejr og vind vil dog have slidt lidt på teglene, så de ikke ser ud som nye mere.