Betingelser

Disse betingelser er gældende ved brug af TagInfo.dk

TagInfo.dk er en portal for private forbrugere der søger information omkring tag, tagtyper og tilbud på nyt tag. Formålet med TagInfo.dk er at give gode råd og henvisning til hvor de bedste muligheder findes. Vi vil i høj grad dele vores egne erfaringer, samt komme med aktuelle tips omkring relevante materialer.

Personoplysninger (Privacy Policy)
TagInfo.dk indsamler informationer om alle besøgende på hjemmesiden. Indsamlingen af information sker naturligvis under overholdelse af gældende lovgivning. Indsamlingen sker via cookies, der bl.a. registrerer dit besøgs varighed, og hvad du kigger på. Alle informationerne er helt anonyme, og samles sammen med informationerne fra andre besøgende. Vi får således en samlet statistik over besøg.

Ansvarsfraskrivelse
TagInfo.dk stilles til rådighed i sin til enhver tid eksisterende form, som den er og forefindes. TagInfo.dk har i intet tilfælde ansvar for rigtigheden og anvendeligheden af de på portalen tilgængeliggjorte informationer, uanset art. En hvilken som helst anvendelse af portalen, herunder tilegnelse og udnyttelse af informationer, som er tilgængeliggjort på TagInfo.dk, sker på brugerens eget ansvar og for egen risiko. TagInfo.dk kan således i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brugerens anvendelse af portalen.

TagInfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, afledte og følgeskader, tabte muligheder, tabt fortjeneste og enhver anden form for tab eller skade som følge af, at du har handlet i tillid til råd eller vejledning fra andre brugere af TagInfo.dk.

TagInfo.dk bruger cookies i forsøget på at lave portalen så god som overhovedet mulig, for vores brugere. Til formålet benytter vi bl.a. Google Analytics.

TagInfo.dk vil i overensstemmelse med gældende lovgivning slette ulovligt indhold på TagInfo.dk. TagInfo.dk påtager sig intet ansvar over for nogen i den forbindelse. TagInfo.dk forbeholder sig ret til at ændre, modificere, erstatte eller slette dele af indholdet på TagInfo.dk og kan begrænse eller afbryde adgangen til TagInfo.dk til enhver tid, uden at dette kan medføre nogen form for ansvar for TagInfo.dk.

Links til andre web-sites er kun medtaget som hjælp til brugerne. Ved linking til tredjemands sider har TagInfo.dk intet ansvar for indholdet af sådanne sider.

Når brugeren skriver kommentarer, uploader materiale eller på anden måde lægger indhold ind på TagInfo.dk, så giver brugeren TagInfo.dk en tidsubegrænset og non-eksklusiv ret til at bruge indholdet på alle medier.

Brugere må under ingen omstændigheder kopiere eller på anden måde offentliggøre andre folks beskyttede værker på TagInfo.dk.

Samtlige immaterielle rettigheder, herunder ophavsret og varemærker, til TagInfo.dk tilhører TagInfo.dk. Tekst, varemærker, billeder og logoer, der vises på TagInfo.dk, må ikke anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra TagInfo.dk.

Rettigheder til hjemmeside
Alt indhold på TagInfo.dk, herunder artikler, tekster og billeder er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og må kun benyttes efter forudgående skriftlig tilladelse fra TagInfo.dk

Reklamer og affiliate
Der kan blive vist reklamer på TagInfo,dk, der kan generere indtægter i tilfælde af at brugeren klikker på annoncer eller bliver henvist til andre hjemmesider. De indtægter gør at hjemmesiden og sidens indhold frit kan læses af alle brugere.

Annonce: