Blog Post

Bevar håndværkerfradraget! Skriv under

Håndværkerfradraget gælder i sin nuværende form kun til udgangen af 2014. Fradraget har allerede vist sig at sikre en masse job og renoveringer ud over det danske hjem. Håndværkerne har fået gang i værktøjet efter flere års krise. Det vil være rigtig dumt at nedlægge den ordning nu, hvor der er ved at komme gang i Danmark, der er ingen grund til at bombe beskæftigelsen tilbage til stenalderen.

Mere end 2.900 personer har allerede skrevet under, det tæller både menige borgere, politikere og håndværkere. Blandt de politikere der har tilsluttet sig underskrift indsamlingen er både: Brian Mikkelsen (K), Lene Espersen (K), Anni Matthiesen (V) og Hans Kristian Skibby (DF).

3byggetilbud.dk

Håndværkerfradraget gavner miljøet og pengepungen. Flere har benyttet ordningen til at få nye vinduer, som har ført til besparelser på varmeregningen og mange har fået monteret solceller, så vi kan spare på strømmen fra fossile brændstoffer. Men ud over håndværks opgaver, så kan ordningen også benyttes til vindues vask og rengøring.
Har du benyttet fradraget? Få et godt tilbud her

Tilbage er der kun at opfordre til at sætte dit navn på nedenstående link, så vi kan bevare ordningen, holde Danmark i gang og reducere mængden af sort arbejde.

Sig JA til en forlængelse af fradraget med din underskrift på følgende link:
https://www.taginfo.dk/bevarfradraget

Håndværker der taler i mobil
© Gpointstudio – Fotolia.com

Beslægtet indhold