Carport tag

Skal du have et nyt carport tag? Så er løsningsmulighederne ganske få, da carporte, som de er flest, har en ganske lav taghældning. Man vil derfor ofte vælge et trapeztag i en eller anden form. I mange år har plastic tage domineret villavejene, men de senere år er ståltage begyndt at vinde frem i det danske land.

Fordelen ved plastic trapeztage er at det er et meget let tag og du får lys igennem. Ulempen er at de med tiden bliver møre og eks. nytårs raketter nemt slår hul i dem. Kigger man på stålpladerne så skal der mere til at slå hul i dem, til gengæld så begynder de at ruste i løbet af et par årtier, afhængig af hvilken kvalitet og garanti man har valgt. Så intet holder evigt, selv om det kunne være rart.

En ting er de almindeligt kendte trapez plastplader, en anden ting er de smarte Fastlock plader fra Icopal. Eller de isolerende Termotage fra Plastmo. Plastmo laver i øvrigt også de traditionelle plast trapezplader i 3 forskellige versioner, her i blandt JumboLite, som du får 10 års garanti på. Sidst men ikke mindst, så har vi Trapezpladerne i stål, de fås med op til 40 års garanti hos nogen forhandlere.

Hvad der passer til lige præsis dit carport tag er en smagssag, men held og lykke med projektet.

Læs mere om Trapezplader, velegnet til carporte.
Læs mere om Ståltrapezplader, stærke tagplader.

Hvad med en helt ny carport?

Hvis din carport alligevel er slidt ned, så kunne det være en idé at investere i en helt ny carport. De findes i mange varianter, som kan dække langt de fleste behov. Der findes både dyre løsninger og billige løsninger, kort sagt en løsning til enhver pengepung. Se udvalget her.

Carport tag


Annonce:
Overvejer du et nyt tag?

Annonce:
Overvejer du nyt et nyt tag