Cembrit A/S

Cembrit startede under navnet Dansk Eternit Fabrik A/S i 1927, da det blev selvstændigt fra Cementfabrikken Danmark A/S. Man ønskede at Dansk Eternit Fabrik A/S skulle fungere som en niche produktion i et selvstændigt firma. I 60'erne da der var fuld damp på maskineriet var der langt over 1000 ansatte hos virksomheden alene i Danmark. Den sidste produktion lukkede i 2004 og i dag fungerer Cembrit udelukkende som grossistvirksomhed. Cembrit er ejet af det store danske firma FLSmidth A/S. Cembrit's produkter kommer i dag fra udenlandske datterselskaber i bl.a. Tjekkiet. Cembrit har i dag kontor og lager i Aalborg.

Vi har viet en hel sektion til Eternit tag, læs mere om produktet her.

Klik her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag fra Cembrit

Hvem forhandler Cembrit’s produkter

Cembrit's fibercement kan købes i langt de fleste byggemarkeder. Hvis du sidder godt nu, så kan du bestille det online hos bl.a. 10-4.dk der er et godt jysk byggemarked med online butik og levering i hele landet. Hvis dit lokale byggemarked ikke har den ønskede vare på lager, kan de som regel bestille dem hjem fra Cembrit.

Produktsortiment

Cembrit har et et sortiment til både tag- og vægbeklædning, herunder Bølgeplader, Skifer, Undertag, HardiePlank og Facadeskifer. Fibercement plader leveres i dag med 15 års garanti. Se mere info på firmaets hjemmeside. Du kan også læse lidt om de forskellige bølgeplader her, for hvad er forskellen egentlig på en B5 plade, B6 plade osv?

Leveringstid

Cembrit's produkter er standard varer og kan normalt leveres på 2-3 hverdage.

Annonce:
Gratis tagtjek