AeroDek tag (tidl. Decra)

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk, jydsktagteknik.dk

Hvad er et AeroDek tag?

Det er et ståltag, men i modsætning til de mere traditionelle ståltage, så består AeroDek taget af små stålplader, der sættes sammen. Stålkernen er galvaniseret og belagt med enten farvet stengranulat eller en pulverlakering. AeroDek taget et stærkt brand, der gennem reklame og håndværkere er blevet vidt kendt i det danske land.

Tagets historie

AeroDek taget har været på det danske marked i 25 år og tilbydes med 30 års produktgaranti. En garanti der lader defekte tagplader udskifte/udbedre, og betaler arbejdsløn for nedtagning og oplægning. AeroDek lover ydermere at pladerne vil forblive vejrtæt i hele garantiperioden. Hvis du ønsker et alternativ til AeroDek teglplader, så er trapezpladen en yndet tagplade til garager, carporte, brændeskure og udhuse.

AeroDek plader monteres af eksperter

AeroDek har tilknyttet et korps af håndværkere, AeroDek Tageksperter, som er uddannet af BMI Icopal til at montere et AeroDek tag. Uddannelsen giver en unik viden om taget og tilbehør's sortimentet. Når taget er monteret af en AeroDek Tagekspert, så er der ydermere 15 års udførelses garanti.

Læs lidt om fordele og ulemper ved ståltag her

Få et tilbud på et nyt AeroDek tag

Gå til formularen her og få et tilbud på dit nye AeroDek tag (Åbner i et nyt vindue).
Det starter med et uforpligtende tagtjek.

Vælg mellem flere farver

Når du vælger et ståltag, så får du valget mellem flere forskellige farver. Det gør at du kan vælge lige præcis den farve, der passer til dit hus. Om det skal være stengranulat, eller en malet overflade, det er en smagssag, men stengranulaten har en mere mat overflade.

Støjer et ståltag meget i regnvejr

Vi spørger lige eksperten om svar på spørgsmålet:

Hedder det ikke Decra tag?

Jo det gjorde det ind til 2020, hvor firmaet bag, valgte at omdøbe pladerne fra decra til AeroDek

Kan man lægge ståltaget, oven på det eksisterende tag?

Vi spørger lige eksperten om svar på spørgsmålet:

Vi har fået et par spørgsmål omkring flisepest på AeroDek plader. Vi har i den anledning fundet en artikel hos Fyens.dk, der beskriver en løsning. Det ramte område, skal fugtes med grundrens, hvor efter belægningen kan børstes af efter ca. 24 timer. Du kan også nøjes med blot at fugte området, så vil det forsvinde af sig selv, i løbet af et års tid.

Annonce:
Overvejer du nyt et nyt tag

Annonce:
Gør dit hus klar til salg med et rent og nymalet tag