Eternit Bølgeplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

10-4.dk

Om B5 Bølgeplader

B5 Bølgeplader i fibercement anvendes ofte til landejendomme og industribygninger, men også til loftbeklædning. Pladerne fås i 1 farve: Mørkegrå. B5 Bølgepladen er en af de mest anvendte bølgeplader i Danmark, specielt i 60'erne og 70'erne blev rigtig mange tage lagt med B5 tagplader.

B5 Bølgeplader kan monteres uden undertag. Der skal dog minimum være 14 graders taghældning. Pladen måler: B: 102 cm. H: 122 cm. Dermed er de nemme at håndtere

Annonce:
Gør dit hus klar til salg med et rent og nymalet tag

Hvor kan man købe B5 Bølgeplader?
Ofte vil man kunne finde B5 bølgepladerne i den lokale trælast. Men hvis du sidder godt i sofaen, ikke er ejer af en trailer og ikke gider stå i kø. Ja, så kan de faktisk også bestilles online. For at gøre det nemt for dig, får du lige et direkte link til bestilling her: Bestil B5 Online.

Om B6 Bølgeplader

B6 Bølgeplader i fibercement anvendes ofte til parcelhuse, landejendomme og industribygninger. De kan også anvendes til vægbeklædning og anvendes dermed meget bredt. Pladerne fås i 7 forskellige farver: Grå, Sortblå, Rødbrun, Teglrød, Mokka, Antracit og Mørkegrå.

B6 Bølgeplader kan monteres uden undertag. Der skal dog minimum være 14 graders taghældning. Pladen måler: B: 109 cm. H: 122 cm. Der lægges dermed ca. 1 kvadratmeter pr. plade, så det er effektivt.

Hvor kan man købe B6 Bølgeplader?
Ofte vil man kunne finde B6 bølgepladerne i den lokale trælast. Men de kan faktisk også bestilles online. For at gøre det nemt for dig, får du lige et direkte link til bestilling her: Bestil B6 Online.

Om B7 Bølgeplader

B7 Bølgeplader i fibercement anvendes ofte til parcelhuse, rækkehuse, fritidshuse og carporte, de anvendes således meget bredt. Pladerne fås i 5 forskellige farver: Sortblå, Rødbrun, Teglrød, Mokka og Antracit.

B7 Bølgeplader kan monteres uden undertag. Der skal dog minimum være 14 graders taghældning. Pladen måler: B: 110 cm. H: 57 cm. Den er dermed mindre end eks. B6 pladen, men er stadig ganske effektiv.

Hvor kan man købe B7 Bølgeplader?
Ofte vil man kunne finde B7 bølgepladerne i den lokale trælast, samt bestille dem online.  For at gøre det nemt for dig, får du lige et direkte link til bestilling her: Bestil B7 Online.

Om B9 Bølgeplader

B9 Bølgeplader i fibercement anvendes ofte til landbrugsbygninger og industribygninger med store tagflader. Pladerne er ubehandlede og fremstår i en naturlig cementgrå farve. Pladen findes desuden i en version, der indeholder strips, der erstatter trædesikkert undertag. Den version hedder B9S.

B9 Bølgeplader kan monteres uden undertag. Der skal dog minimum være 14 graders taghældning. Pladen måler: B: 102 cm. H: 122 cm. Det gør at du lægger ca. 1 m2 af gangen.

Hvor kan man købe B9 Bølgeplader?
Ofte vil man kunne finde B9 bølgepladerne i den lokale trælast. ellers får du lige et direkte link til bestilling her: Bestil B9 Online.

Bølgepladerne produceres af danske Cembrit, i dag en del af Swisspearl Group, en schweizisk familieejet virksomhed og leveres fra fabrikken i Tjekkiet. På et fibercement tag får du 15 års garanti. De gamle plader der indeholder asbest havde en forventet levetid på 40 år, så de nærmer sig tiden for udskiftelse. Du kan læse lidt om eternit/fibercements holdbarhed hos Bolius.dk. Linket åbner i et helt nyt vindue.

Hvis du påtænker at erstatte et gammelt eternittag med et nyt, skal du være opmærksom på at der er meget strenge regler for håndtering af de gamle eternit plader der er produceret inden 1986, og derfor kan indeholde asbest, som er sundhedsskadeligt.

Læs mere om Eternit tagplader her

Klar til montering af B9 Bølgeplader

Forhandler i Danmark

10-4.dk

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader