Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål og listet dem her.

Her er vores svar

Hvor ofte skal jeg kontrollere mit tag?

Hvis du tjekker dit tag to gange om året er du godt dækket ind. Det er en god idé at kontrollere taget i stille vejr, du må dog aldrig gå op på dit tag når det er glat eller dækket med frost. Du risikerer nemlig at falde og slå dig, undgå det! Det vil være en god idé med et ekstra tag tjek i tilfælde at stormvejr, da tegl eller plader kan have løsnet sig, eller grene kan være faldet ned i taget. Læs mere under vedligeholdelse.

Hvad er min taghældning?

Mange tagmaterialer har en nedre grænse for taghældning. Men hvis du ikke kender din taghældning, kan det være svært at undersøge markedet. En hurtig søgning på Google afslørede følgende værktøj, som kun behøver 3 mål, for at kunne beregne din taghældningen. Beregn din taghældning her!

Hvordan finder jeg den bedste tømrer?

Der er garanteret en tømrer i lokalområdet, der har et godt ry. Man kan i hvert fald hurtigt få et dårligt ry, hvis man er en klamhugger. Søg for at din tømrer er medlem af Byggaranti ordningen, det giver dig en ekstra sikkerhed for arbejdet. Tjek evt. siden Anmeld-Håndværker.dk for at se hvad andre kunder skriver om virksomheden. På Anmeld-Håndværker.dk er det muligt både at søge på postnummer og firmanavn. Du kan også altid få 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk, der lever af at formidle håndværker kontakter. Det er uforpligtende at få et tilbud!

Kan man lægge nyt tag i vinterhavlåret?

Det afhænger af tagmaterialet du har valgt. Nogle tagtyper er ikke så gode at arbejde med i koldt vejr, det er specielt samlingerne det kan knibe med. Andre tagmaterialer herunder stålplader skrues fast, og kan således monteres hele året rundt. Så ja, nogle tagmaterialer kan godt monteres i vinterhalvåret, det vel kun et spørgsmål om påklædning. Få et godt tilbyd på nyt tag her.

Hvordan får jeg tilskud til mit nye tag?

Det gør du ved at benytte dig af BoligJob ordningen, også kaldet håndværkerfradrag. Læs mere om dine muligheder for håndværkerfradrag her. Skal du have mere tilskud, så giver nogle el-selskaber bl.a. SEAS-NVE tilskud til Energibesparelser. Det kræver naturligvis at du er kunde hos det pågældende el-selskab. Undersøg mulighederne hos dit el-selskab.

Min håndværker bruger nogle underlige fagudtryk?

Lige som ved andre brancher har håndværkerne også nogle fagudtryk, vi har lavet en lille guide ud i fagudtryk, så hvis du kigger i vores oversigt over fagudtryk, så kan det være du finder svaret. Finder du ikke svaret der, så tøv ikke med at kontakte os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad koster et nyt tag?

Det har vi heldigvis skrevet en hel artikel om. Artiklen den hedder: Tagpriser. Hvis du ikke gider læse den artikel, så spring direkte ud i at få et godt tilbud! Det eneste du skal gøre er at udfylde denne formular, så får du 3 uforpligtende tilbud på nyt tag. Gå til formularen her (Reklamelink).

Hvad er det nu lige håndværkeren siger?

Nogen gange hører man håndværkeren snakke om fagudtryk, som kun folk med relation til byggeriet forstår, men det er der heldigvis en løsning på: Illustreret Byggeordbog. Byggeordbogen indeholder en masse forklaringer, billeder og idéer til byggeriet. Siden er let og overskuelig, Klik f.eks. på den del af huset din spørgsmål drejer sig om, så får du relevante annoncer serveret. Du kan desuden finde svar på nogle af de populære fagudtryk her.

Flere Ofte stillede spørgsmål?

Har du flere spørgsmål? så tøv ikke med at kontakte os, så vil vi løbende opdatere listen med flere gode svar på spørgsmål.