Fastlock tagplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

10-4.dk

Fastlock plader fremstilles normalt i polycarbonat og leveres med en garanti på op til 15 år.

Man vil typisk finde fastlock anvendt i forbindelse med terrasser, redskabsrum, halvtage og carporte. Det er en plade der er nem at samle, de klikkes sammen plade efter plade. Fås i både en gennemsigtig og en hvid version. Så er der lidt at vælge imellem. Pladen er fleksibel og 100% vandtæt.

Hvis vi skal have lidt tekniske data på en fastlock plade, så er den 21,6 centimeter bred. Dækbredden er på 20 centimeter, da resten går til at samle pladerne. De ligger typisk i længder på 3 meter.

Fastlock leveres af danske BMI Group Danmark (Tidl. Icopal), der er en større medspiller inden for tagelementer. De står desuden bag det kendte stålpladetag Decra, men er også kendt for deres tagpap produkter som alle forhandles af 10-4.dk

Hvis du mere er til offline byggemarkeder og trælaster så findes pladerne desuden hos bl.a. 10-4.dk, der vil dog ofte være penge at spare på at bestille materialerne online. De var 20 kroner billigere pr. plade i vores prissammenligning, men priserne kan variere, så derfor vil vi ikke liste den aktuelle pris her på siden, da det kan være ændret i morgen.

Spær og blå himmel

Producenter i Danmark

BMI Group Danmark ApS

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader