Forskellige typer af ståltag

Indeholder reklame via affiliate links for:

Profilmetal A/S

Her er de forskellige typer af ståltag, som du skal kende

Ståltag er blevet en meget populær tagtype herhjemme, og det er der mange gode grunde til. I denne artikel bliver du bekendt med fordelene ved ståltag og med de forskellige typer, så du i sidste ende kan beslutte dig for, hvilket ståltag du skal vælge.

Ståltag har rigtig mange fordele

For at kunne belyse ståltagets fordele bedst muligt sammenlignes det her med de klassiske tagsten i ægte tegl, som ligger på rigtig mange hustage herhjemme. Først og fremmest er ståltag kendetegnet ved at veje markant mindre end teglsten. Et traditionelt tag i letvægtstegl vejer ca. 25 kg/m2, hvorimod et ståltag vejer ca. 4,5 kg/m2!

En anden god grund til at vælge ståltaget frem for tegltaget er ståltagets modstandsdygtighed. Det er et enormt stærkt tag, og selvom det udsættes for de danske efterårs- og vinterstorme, er du sikret et tag, som holder i rigtig mange år.

Den tredje og sidste grund, vi vil fremhæve her, er, at ståltag kan lægges direkte oven på din allerede eksisterende tagbelægning. På den måde kræver opsætningen af dit nye ståltag hverken en lang monteringsproces eller den helt store økonomiske udskrivning.

Smukke tagstensplader i stål giver det klassiske look

Ønsker du dig et traditionelt udseende tag i stål, er det tagstensplader i stål, som du skal have fat i. Her får du nemlig det lette og klassiske udtryk, som de fleste tage har, kombineret med en enormt lang levetid. Disse tagstensplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, og det er netop galvaniseringen og overfladebelægningen, som giver dig den lange levetid og det minimale behov for vedligeholdelse.

Fleksible ståltrapezplader – et hav af muligheder

Som alternativ til tagstenspladerne i stål findes også trapezplader i stål. Forskellen fra tagstensplader til trapezplader er, at designet ikke ligner de traditionelle tagsten. Funktionen og kvaliteten er dog den samme. Har dit tag for eksempel en meget skrå hældning eller næsten igen hældning, er trapezpladerne oplagte.

Sinusplader til alle overflader – vandret, lodret og på skrå

En sinusplade er en bølgeplade, der primært anvendes til facader, men som bestemt også kan anvendes som tagplader. Forskellen fra tagstensplader og trapezplader er, at sinuspladen kan monteres på alle måder og overflader: vandret, lodret og på skrå. Sinuspladens bølgede form gør, at den passer ind alle steder.

Køb ståltag i høj kvalitet til lave priser

Er du blevet overbevist om ståltagets mange fordele, bør du gøre dig selv den tjeneste og se nærmere på profilmetal.dk. Der forhandles et stort udvalg af forskellige ståltag, som produceres på specialmål. Alle produkterne leveres i en konsekvent høj kvalitet, og du kan tilkøbe helt op til 40 års garanti på dine bestillinger!

Tagstensplade, Profilmetal

Annonce: