Icopal Danmark A/S

Icopal er et Dansk firma som er grundlagt i 1876. Icopal er registret som A/S selskab medio 1912. Siden grundlæggelsen er der sket en del. Icopal har nu 35 produktionssteder og mere end 90 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien. Icopal har i dag ca. 4200 ansatte på verdensplan. Icopal fremstiller ståltagplader “Decra” med Stengranulat belægning, Tagrender, Tagpap, Undertage, Dampspære m.m.

Et af de mere kendte produkter når man ser på ståltag er Decra, en 1-tegls plade der enten er glat eller belagt med stengranulat. Men Icopal er også kendt for Fastlock Tagplader og Tagpap.

Klik her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag fra Icopal (Reklamelink)

Hvem forhandler Icopal’s produkter

Icopal har et meget bredt produktsortiment, som kan findes i langt de fleste byggemarkeder. Hvis du lige nu sidder godt i din kontorstol eller sofa, så kan du faktisk også bestille Icopal's produkter online. Se f.eks. udvalget her: 10-4.dk – Byggemarked. Hvis du ikke kender 10-4.dk så blev de kåret som Danmarks billigste online byggemarked i starten af 2014. Icopal's produkter henvender sig både til private og erhverv. På deres hjemmeside finder man en masse produktguides, så man ikke går galt i byen ved montering. Under titlen Minikursus, finder man en masse video guides, der viser montering i praksis.

Webside: www.icopal.dk

Produktsortiment

Som tidligere nævnt så spænder Icopal's produktsortiment lige fra Decra plader af stål til fastlock plader i plast. Foruden dem finder du både undertag, dampspær, tagrender, undertag, ulvunderlag, ovenlys og Shingles.  Se mere info på firmaets hjemmeside.

Leveringstid

De fleste varer ligger i standard mål og kan leveres på 2-3 hverdage. Eller afhentes i byggemarked.