Lindab A/S

Lindab er et svensk firma, som blev grundlagt i Lidhult, Sverige tilbage i 1956. Man startede ud med en plademetals butik. 3 år senere i 1959 flyttede Lindab til Båstad på Bjäre-halvøen i det sydlige Sverige, her blev Lindab registret som et selskab. De sidste 40 år er der sket meget.. Lindab er nu lokaliseret 125 steder fordelt på 31 lande, bl.a. i Danmark. Lindab har 2 adresser i Danmark, i Haderslev laver man ventilations systemer og i Rødding laver man profilerede stålplader. På verdensplan beskæftiger Lindab-koncernen rundt regnet ca. 5.000 medarbejdere.

Klik her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag fra Lindab (Reklamelink)

Hvem forhandler Lindab’s produkter

Lindab sælger sine produkter gennem byggemarkeder og større håndværks virksomheder. Med et produkt sortiment der omhandler tag- og vægprofiler i stål, ventilation, porte og tagrender, kan Lindab betragtes som en leverandør af mange ting til byggebranchen.

Webside: www.lindab.com

Produktsortiment

Lindab tilbyder 8 vægprofiler og 8 tagprofiler. Foruden tag- og vægprofiler, så tilbyder Lindab et udvalg af inddækninger og tagrender, der fremstilles i samme materiale som taget. Lindab er som tidligere nævnt også stor på ventilation og porte, så bliv ikke overrasket hvis du møder et Lindab produkt i dit lokale byggemarked. Se mere info på firmaets hjemmeside.

Venligst accepter statistics, marketing cookies for at se denne video.

Leveringstid

Lindab angiver ingen leveringstid på hjemmesiden, forvent 14+ dage.