Metrotile A/S

Metrotile gruppen er en dele af Ross Corp, New Zealand, grundlagt tilbage i 1952. Metrotile (NZ) Ltd startede produktionen af sine egne Metro produkter af stenbelagte- og præ malede ståltage i 1990. Metrotile er repræsenteret i hele 12 lande: Danmark, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Rusland, Rumænien, Polen, Spanien, New Zealand, USA og Letland. Metrotile Scandinavien er registreret som A/S primo 2002. Metrotile fremstiller ståltagplader med Stengranulat belægning. Ud over stålplader sælger Metrotile også Undertag, Tagrender og Ovenlysvinduer.

Klik her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag fra Metrotile (Reklamelink)

Hvem forhandler Metrotile's produkter

Metrotile forhandles gennem byggemarkeder og håndværkere. Når man ser på sortimentet hos Metrotile så ligner det lidt efter de mere kendte Decra plader som forhandles af Icopal, men der er tale om to forskellige fabrikater.

Webside: www.metrotile.dk

Produktsortiment

Metrotile tilbyder 7 forskellige former for ståltag. Det tæller bl.a. et glat profil, som det er tilfældet ved den gennemsnitlige stålplade, men lige som Decra er det også muligt at få en plade belagt med stengranulat. En anden model der er værd at fremhæve er Lightpower, hvor solceller er integreret i pladerne. Pladerne har fået monteret en række Mono-krysttalin silicium-celler. Hvis du har læst vores sektion om solceller, vil du vide at det er den pt. mest effektive form for solcelle.

Leveringstid

Metrotile skilter med en leveringstid på 1-2 dage. Alt ligger nemlig i standard mål.