Om TagInfo.dk

Taginfo.dk er stiftet i Marts 2013 med grundlag i en anden niche side fra 2008.

Målsætningen med TagInfo.dk er at hjælpe forbrugerne, ved at skabe et nemt og hurtigt overblik over de tagløsninger der bruges i Danmark. Vi beskriver de forskellige typer af tag og formidler kontakten mellem dig som køber og forhandler via relevante tilbud, så du kan finde det du leder efter. TagInfo.dk er optimeret til alle enheder lige fra mobil til computer.

TagInfo.dk vil derfor indeholde både beskrivelser af de forskellige tagprofiler og tagtyper, men også forskellige tips omkring hvor materialerne kan købes, samt hvilke varianter der findes. Efterhånden som vi tilegner os ny viden om de forskellige produkter vil siden blive opdateret, så den stemmer overens med virkelighedens verden. Vi kan naturligvis ikke fortælle om alle verdens tagtyper, men vi vil prøve at koncentrere os om de tagtyper man normalt anvender i Danmark.

TagInfo.dk skal ikke ses som en rådgivende instans, men udelukkende som en hjælpene hånd til forbrugeren, med henvisninger til leverandører og løsninger, samt oplysning om produkter og brug. Hvis du har et tip til noget vi har glemt, har oplevet fejl på siden eller set noget indhold der er forkert, må du meget gerne kontakte os via kontaktsiden. Tips og tricks der er relevant for emnet er altid velkommene. Siden vil løbende blive opdateret med de informationer vores besøgende efterspørger.

Taginfo.dk er udarbejdet efter vores bedste viden, gennem 16 år i tagbranchen. Lokale forhold kan ændre kravene til anvendelsen af sitets beskrivelser.

TagInfo.dk er 100% frit at læse og finansieres ved hjælp af annoncer og reklame links rundt omkring på siden.

Taginfo.dk drives af:

TerkeLit v/ Terkel Hansen
Cvr: 3412 9916