Plannja A/S

Plannja er et Svensk firma, som blev grundlagt i 1967. Plannja var en særskilt division inden for Norrbottens Järnverk i Luleå, der senere er blevet til SSAB (Svensk Stål AB). I 1977 blev selskabet Plannja AB stiftet. De seneste årtier har Plannja opkøbt en række branchevirksomheder i Europa. SSAB-koncernen har i dag ca. 9.300 ansatte på verdensplan og opererer i over 45 lande.

I slutningen af 2008 valgte Plannja at lukke produktionen i Danmark, som en del af en større omstrukturering som i alt berører 1.300 personer i koncernen. Plannja har nu kun salgskontor i Danmark, i henholdsvis Nørresundby og Albertslund. I 2012 solgte Plannja produktionen af sandwichpaneler til Lindab. I 2016 har AB Byggeprofiler overtaget forhandlingen af hele Plannjas sortiment. Bag AB Byggeprofiler står det gamle Plannja Team i Danmark. AB Byggeprofiler er beliggende i Nørresundby.

Klik her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag fra Plannja (Reklamelink)

Hvem forhandler Plannja’s produkter

Plannja forhandler sine produkter gennem byggemarkeder landet over. I modsætning til de fleste andre stålplade leverandører kan Plannja også tilbyde tagplader og tagrender i aluminium, hvilket er en fordel i kystnære områder, hvor stål med tiden vil ruste.

Webside: www.plannja.dk

Produktsortiment

Plannja tilbyder 19 profiler på tværs af forskellige materialer og profiler. Plannja beskæftiger sig udelukkende med tag- og vægbeklædning samt tagrender. Se mere info på firmaets hjemmeside.

Leveringstid

Plannja opgiver ingen leveringstid på hjemmesiden, forvent 14+ dages leveringstid.