Ståltag fra Profilmetal A/S

Profilmetal.dk

Profilmetal er et 100% dansk firma beliggende i Slagelse. Oprindeligt var Profilmetal beliggende på Københavnsvej i Køge, hvor firmaet blev grundlagt i 1994, men i 2006 flyttede kontor og produktion til Juliesmindevej i Sorø midt på Sjælland. I 2014 flyttede firmaet til Slagelse og er nu beliggende på Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse (Bag ved Peugeot)

Profilmetal fremstiller et bredt udvalg af tag- og vægprofiler i 3 forskellige belægninger. Som noget unikt inden for tagbranchen så sælger Profilmetal sine produkter online via egen webshop, desuden er der mulighed for at bestille plader skåret på mål via telefon, via hjemmesiden og ved at møde op på adressen i Slagelse. På webshoppen forhandes der plader i standard mål og det . Man kan vælge mellem 10 og 40 års garanti. Som sagt så producerer Profilmetal selv sine profiler direkte fra fabrikken i Slagelse. Så du handler direkte med fabrikken, hvilket giver mulighed for billige ståltagplader.

Klik her og få et uforpligtende tilbud på nyt tag fra Profilmetal

Ud over tag- og vægplader i stål skåret på mål, så forhandler Profilmetal desuden et lille udvalg af Lægter, Undertag, Tagrender. Desuden finder man et bredt udvalg af tilbehør til taget, der dækker både skruer, taghætter og stigetrin m.v. Ring på telefon: 5663 0222 og få et godt tilbud. Det er desuden muligt at bestille tilbud på hjemmesiden.

Profilmetal er desuden repræsenteret på de sociale medier, både Facebook, Google+ og Trustpilot. Hos sidstnævnte Trustpilot har Profilmetal i skrivende stund en score på 9,4 ud af 10 mulige, på baggrund af ikke mindre end 700 anmeldelser. Det er muligt at bestille din ordre til afhentning i Slagelse, men du kan også vælge at få den leveret til din adresse med vognmand, hvilket kan være praktisk hvis der er tale om lange plader, der ikke kan være på en almindelig trailer.

Ståltag – Hvad koster et ståltag? Priser?

Hvad er prisen på ståltag? Det afhænger af løsningen du vælger, samt hvor mange kvadratmeter du skal bruge. Men ståltag priser finder du her. Der har de senere år været en øget interesse for ståltag, specielt om hvad sådan et ståltag koster, for det er ofte langt billigere end alternativerne. Hos Profilmetal, kan man få et tag på 120 kvadratmeter til blot 24.000 kr. Det priseksempel inkluderer tagplader, rygning, vindskede profiler, tagrende, nedløb og skuer. Hertil kommer lægter og evt. undertag. Klik her og få et uforpligtende samlet tilbud på nyt tag fra Profilmetal

Det var så prisen på materialerne, men hører du til dem. der vil have fagfolk til at klare opgaven? Så er der håndværkerhjælp at hente, det er nemlig muligt at få monteret et tag på 110 kvadratmeter, med nye tagrender, fra blot 80.000 kr. Her skal man så huske på at man ikke kan sammenligne pærer og bananer! Materialeprisen, hvor du selv skal lægge taget, indeholder jo hverken arbejdsløn, lægter eller stillads.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Sidste nævnte, stillads er ofte en noget tungere post end man forventer. Dels så skal stilladset være i orden, og leve op til arbejdstilsynets retningslinjer, så skal det monteres og sættes fast, så det ikke vælter eller falder sammen. Når taget er monteret, så skal det pilles ned igen. Alle de ting er med til at øge prisen på produktet. Så tro ikke at det er montagen i sig selv der koster 2/3 dele af taget.

Skal du have et billigt ståltag?

Standard vil altid være billigere end specielt fremstillede varer. Det gælder naturligvis også inden for ståltag. Et eksempel på billige standard længder er Ståltrapez P19, som kan bestilles her. En anden ting er at du altid kan spare penge, ved at købe direkte hos fabrikken. Vil du spare arbejdet med tilskæring, så kan du selvfølgelig også bestille pladerne på længdemål, kig efter produkterne med mærket “Bestil på mål”.

Hvem forhandler Profilmetal's produkter

Profilmetal sælger direkte til private og erhverv, hvilket står meget klart når man kan købe direkte via webshoppen. Så det er muligt, at det nemmeste vil være at bestille direkte hos Profilmetal. Der bliver skiltet med 5-10 dages leveringstid i hele landet og op til 40 års garanti. Profilmetal's webshop er i øvrigt e-mærket. E-mærker et et respekteret mærke som sikrer gode vilkår for forbrugerne, bag e-mærket står bl.a. Forbrugerrådet, FDIH og Dansk Erhverv.

Webside & Webshop: www.profilmetal.dk

Profilmetal kan også hjælpe med at montere dit tag. Hvis du har behov for håndværkerhjælp, så kontakt blot Profilmetal for et godt tilbud på montering, så vil en montage konsulent kontakte dig, for uforpligtende tilbud.

Produktsortiment

Profilmetal's plader fås i en lang række farver og profiler, nedenstående er blot et udvalg. Den mest almindelige profilhøjde til eks. carporte, landbrug, industri og haveskure er på 18-20 mm. Så er det det du leder efter så er Trapezprofil 19 eller Trapezprofil 20 velegnet. Er der derimod tale om et parcelhus, sommerhus eller lignende, med mindst 12 graders taghældning, ja så var Tagstenspladen måske en ide. Pladen ligner traditionelle tegl, men er udformet i stål. Skal du beklæde en facade, så er både Trapezprofil 20 og Sinus 18 et velegnet valg. Klik på nedenstående produktoversigt, for at se mere.

Profilmetal Produktoversigt

Nævnte produkter kan være registrerede varemærker
eller varemærker tilhørende deres respektive firmaer.

Webside & Webshop: www.profilmetal.dk

Teglrødt ståltag

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader