Shingles

Hvad er Shingles tænker du måske? Jo enten er du havnet tilfældigt på denne side, eller også søgte du specifikt efter Shingles. Så nu skal du bare høre!

Shingles er et tagmaterie fra Icopal (Dansk tagproducent, bl.a. også kendt for undertag). Det er egentlig bare tagpap leveret på en anden måde. I stedet for ruller, som du typisk får tagpap i, så er Shingles klippet ud i tegl, ala. Skifer tag. Du får således et Skifer lignende tag, men til en meget mere økonomisk pris.

Hvad er garantien på Shingles?

Som ved almindelig tagpap så har du 10 års garanti på produktet i sig selv. Hvis dine Shingles monteres af en Icopal PLUS-Entreprenør, så bliver garantien udvidet til 15 år, da fagmanden har god erfaring og en uddannelse fra Icopal i håndtering af materialet. Få et tilbud fra en fagmand, husk at nævne det skal være en Icopal PLUS-Entreprenør, hvis du ønsker de 5 års ekstra garanti!

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:
3byggetilbud.dk

Shingles er måske ikke det første du tænker på, når en ny tagbeklædning skal vælges. Men det er faktisk ikke nogen ny ting. Shingles er nemlig populær i vores nabolande Norge og Sverige, men også i USA er Shingles meget udbredt.

Hvordan lægger man tagshingles

Hvis du ikke ønsker håndværker hjælp til opgaven, så kan du sagtens klare dig uden. Du skal hverken bruge gasbrænder eller andre tekniske hjælpemidler. Alt der skal bruges er søm, kridtsnor og en hammer. Hvis du har mindre end 11 graders taghældning, så vil traditionel tagpap eller trapezplader være en bedre løsning.

Dine Shingles skal blot overlappes og sømmes fast. Du gør arbejdet nemmere for dig selv, hvis du anvender en kridtsnor til at markere. På den måde får du nemlig dine Shingles til at ligge lige ved siden af hinanden, vinkelret på taget. Det giver trods alt det bedste resultat hvis dine Shingles ligger lige. Du starter nedefra tagrenden og bevæger dig op imod rygningen. Ved tagfladens kant (Vindskeden) skæres det overskydende blot af, så du får en pæn afslutning.

Nogen gange kan det være rart lige at få billeder og lyd på guiden, så derfor vil jeg lige vise dig denne montagevideo fra Icopal, på er par minutter gennemgås montages på et rigtigt tag.

Hvis du gerne vil være fri for overstående manøvre, så er det ikke for sent at tilkalde hånværker hjælp, du skal blot udfylde denne formular på næste side, så får du et tilbud hurtigst mulig.

Held og lykke med dit nye tag!