Skal i have nye tagrender på huset?

|

Tagrender er sådan noget, der bare hænger på huset, ikke noget man tænker på i hverdagen. Har man de skjulte tagrender, som var moderne for årtier siden, er de helt usynlige. Usynlig eller ej, så har tagrenden faktisk en vigtig funktion.

Vi bor i et land, hvor der falder en masse nedbør hver år. Er dine tagrender ikke tætte eller eksisterende, vil vandet ikke blive ledt ordentligt væk fra huset. En defekt tagrende kan give skader på både taget og husets andre dele, kort sagt, kan man sige at en utæt eller ikke eksisterende tagrende, kan blive en meget dyr fornøjelse, her vil det være langt billigere at renovere med en ny tagrende eller opsætte en tagrende.

Vigtigt er der også at kontrollere tagrenderne og nedløbsrør både forår og efterår. Hvis tagrenderne er fulde af blade og mos, kan vandet ikke løbe væk i tiltænkt tempo, her kan man risikere at tagrenden løber over og man får vand ned på upraktiske steder. Vandet skal kunne rende frit fra taget, ned i tagrenden og videre ned i nedløbsrøret, for så at ende i din vandtank, kloak eller brønd. Har du brønde i forbindelse med nedløbene, anbefales det også at rengøre dem for blad slam med en kloakrenser.

Tagrender er typisk Gør-Det-Selv arbejde, i nogle tilfælde hvor højden er stor, kan det give mening at alliere sig med en professionel håndværker.

Profilmetal.dk

Tagrender fås i mange formater og materialer, men hos virksomheden Profilmetal A/S kan du få et bredt tagrendesortiment. Profilmetal har lager i både Slagelse (ved E20 motorvejen, afkørsel 38) og i Sabro (ved E45 motorvejen, afkørsel 47) Har du ikke mulighed for at afhente, kan du få leveret i hele landet. Med tagrender fra Profilmetal er du sikret mod fremtidens regnvejr, da nedløbsrør er forstørret til 87 mm. mod de normale 75 mm, som sikrer at vandet kan komme væk. Dermed er risikoen for frostspringninger, ødelagte vægge og råd betydeligt nedsat.

AluZink tagrender et et fantastisk materiale, da det ikke knækker og via galvaniseringen holder til det danske vejr og vind. Hos Profilmetal yder de 20 års garanti på deres tagrender og dermed kan du slippe for bekymringerne, selv om regnen vælter ned, en sikkerhed der varer i de næste mange år.

Kategorier Artikler