Solceller på taget

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk

Hvad skal man være opmærksom på?

Der er i øjeblikket megen snak omkring solceller der lægges oven på taget. Kan tagkonstruktionen bære et solcelleanlæg? Det er vigtigt du får en fagmand til at vurdere din tagkonstruktion, før du bygger noget oven på. Det ville være en skam at overbelaste tagets konstruktion, med ekstra regninger til følge.

Solceller er en fornuftig investering. Det kan dog også være en dyr fornøjelse, hvis tagkonstruktionen bukker under, under den ekstra vægt. Et alternativ kunne være at lægge dem på et dertil indrettet stativ, eller stille dem på jorden. Der er rigtig mange muligheder, hvilken en der er den rigtige for dig, afhænger af hvor projektet skal udføres. Det vigtigste er dog at dine solceller for så meget sol som overhovedet muligt, så de rigtig kan lave noget strøm.

Solceller er ikke Gør-Det-Selv arbejde

For at udnytte solcellerne optimalt er det ikke Gør-Det-Selv arbejde. Via 3byggetilbud.dk får du 3 tilbud på din solcelle løsning – Det er nemt! Med den rette vejledning vælger du bare den rigtige håndværker og får billigere energi.

Måske har du allerede en ladestander til elbilen? Hvis ikke, så giver det god mening at få installeret et batteri samt en ladestander, nu når du får lavet solceller på taget. Få 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere, på din opgave hos 3byggetilbud.dk.

Ikke udsigt til fjernvarme?

Mange som ikke bor i nuværende eller kommende fjernvarme områder, får i forbindelse med solceller også opsat en Varmepumpe (Luft til Vand) så strømmen fra solcellerne både kan supplere el, varme og kørsel. Få 3 uforpligtende tilbud på en Varmepumpe fra 3byggetilbud.dk.

Solceller på taget

En let konstruktion kan også få solceller på taget!

Hvis dit tag er opbygget som en letvægts konstruktion bestående af f.eks. tagpap, Onduline eller fibercement, kan du blot udskifte tagfladen med f.eks. en pandeplade eller klikfals og påmontere Areco Green Energy solcellerne på pladerne. Nemmere bliver det ikke at lave sin egen strøm. Få et tilbud fra Profilmetal A/S

Areco Green Energy solcellerne fås i 21 cm der er helt ny til netop den velkendte danske”Pandeplade”, 29 cm til model ”295 Easy-Clickfals” og som kombineret dækker de 500 Easy-Clickfals ståltagspladerne.

Hvorfor lægge ovenpå, når man kan få et solcelle tag?

En tredje mulighed er et solcelletag, solcelle tag eller blot soltag, kan erstatte det nuværende tag. Så væk med de gamle fibercementplader, tegl eller betontegl og på med glas. Det lyder jo som en tåbelig idé, ikke?

Nej den er god nok, nu til dags, kan man få et glas tag. Vi har fundet nedenstående video som Tesla har lavet. Et tag der ser lovende ud! Se lige, hvad der sker, når et hagl rammer de 3 tagelementer med 160 km/t.

Utroligt at noget så skrøbeligt som glas kan holde til det!

Få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg eller solcelletag nu. Klik på knappen og indsend til forespørgsel. Du kontaktes hurtigst mulig og får nogle tilbud du kan læse igennem og handle ud fra.

Solceller i solskin

Hvem forhandler Solceller?

Der er det seneste år kommet utrolig mange solcelle leverandører frem i Danmark, solceller er blevet hot, og derfor skal man kigge sig godt for, inden man investerer i et anlæg til flere tusind kroner. Få 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk så kan du nemt vælge den rette solcelle løsning.