Solceller på taget

3byggetilbud.dk

Der er i øjeblikket megen snak omkring solceller der lægges oven på taget. Kan tagkonstruktionen bære et solcelleanlæg? Det er vigtigt du får en fagmand til at vurdere din tagkonstruktion, før du bygger noget oven på. Det ville være en skam at overbelaste tagets konstruktion, med ekstra regninger til følge.

Solceller kan helt sikkert være en fornuftig investering. Det kan dog også være en dyr fornøjelse, hvis tagkonstruktionen bukker under, under den ekstra vægt. Et alternativ kunne være at lægge dem på et dertil indrettet stativ, eller stille dem på jorden. Der er rigtig mange muligheder, hvilken en der er den rigtige for dig, afhænger af hvor projektet skal udføres. Det vigtigste er dog at dine solceller for så meget sol som overhovedet muligt, så de rigtig kan lave noget strøm.

Hvorfor lægge ovenpå, når man kan få et solcelle tag?

Et solcelletag, solcelle tag eller blot soltag, kan erstatte det nuværende tag. Så væk med de gamle fibercementplader, tegl eller betontegl og på med glas. Det lyder jo som en tåbelig idé, ikke?

Nej den er god nok, nu til dags, kan man få et glas tag. Vi har fundet nedenstående video som Tesla har lavet. Et tag der ser lovende ud! Se lige, hvad der sker, når et hagl rammer de 3 tagelementer med 160 km/t.

Utroligt at noget så skrøbeligt som glas kan holde til det!

Få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg eller solcelletag nu. Klik på knappen og indsend til forespørgsel. Du kontaktes hurtigst mulig.

Solceller i solskin

Hvem forhandler Solceller?

Der er det seneste år kommet utrolig mange solcelle leverandører frem i Danmark, solceller er blevet hot, og derfor skal man kigge sig godt for, inden man investerer i et anlæg til flere tusind kroner.

Annonce: