Blogindlæg

Stormene giver travhed i byggebranchen

Selv om vi snart er 14 dage inde i det nye år, og stormene huserede det danske landskab sidste år, ja så er der stadig fuld damp på håndværkerne i byggebranchen. De mange stormskade har givet travhed blandt bl.a. tømrer men også ført til ansættelser af nye medarbejdere. Det betyder at ledigheden er faldet og færre går dermed arbejdsløse, grundet det gunstige vejr der har været over Danmark, det sidste stykke tid.

3byggetilbud.dk

Hører du til en af dem der stadig har en storm opgave liggende, og som ikke har kunne få kontakt til en håndværker der har tid nu og her. Så er der håb forude! Du kan nemlig får hele 3 uforpligtende tilbud fra håndværkere der har plads i kalenderen. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular, hvor du beskriver dit projekt. Du finder denne formular her.

Hvis du er så heldig at dit hus slap sikkert igennem stormen, men overvejr et nyt tag, så er der også hjælp at hente. Bestil 3 uforpligtende tilbud, helt uforpligtende. En konsulent kommer ud og kigger nærmere på dit tag, og giver dig en række løsningsforslag enten på en renovering eller på et helt nyt tag. Et tagtjek er specielt relevant hvis dit tag er over 25 år gammelt. Taget slides i vejr og vind så det holder ikke for evigt.

Stormen giver travlhed i byggebranchen, mange tage skal tjekkes for skader
© paul90g – Fotolia.com

Beslægtet indhold