Tagplader

Tagplader er et vidt begreb. For hvilken form for tagplader tænker du på? Hvis du har arbejdet med fibercement plader de sidste 10 år, så tænker du måske på Fibercement/Eternit tagplader. Hvis du har arbejdet med stål, så tænker du måske på ståltagplader. Kunne også være plastik tagplader.

Uanset hvilken form for tagplader du har i tankerne, så kan du læse mere om dem her på TagInfo.dk. Du finder de forskellige tagplader i menuen til venstre og menuen i toppen af siden. Hver tagplade har sin fordel, stål forbinder man eksempelvis ofte med styrke. se bare alle de landbrugs bygninger der er beklædt med pandeplader. Plast plader sikrer en masse lys slipper ind i dit skur eller carport, til gengæld så er de sårbare over for nedfaldende grene og fyrværkeri. Ja, men kunne blive ved med at remse fordele og ulemper op hele aftenen.

De fleste skal tænke på tag en dag

Langt de fleste husejere kommer i løbet af et liv til at beskæftige sig med tag. Et tag holder jo ikke evigt, så det skal fornys engang imellem. Der findes en jungle af muligheder som man skal finde rundt i, her kan TagInfo.dk hjælpe med at henvise til producenter og produkt info. Det hele er lige til at sammenligne og drage drage en hurtig beslutning ud fra.

En ting der er afgørende for dit valg af tagplade er din taghældning. Hvis du har en lav hældning under 15 grader, ja så kan du ikke benytte Eternit/Fibercement plader. Der kan eks. Stålplader være med, faktisk helt ned til 5 grader. De grade antal bygger på producenternes info. I nogle tilfælde kan du få problemer med garantien hvis du ikke retter dig efter den medfølgende monterings-vejledning.

Hvilke tagplader søger du?

Ståltagplader
Onduline tagplder
Eternit tagplader

Tagplader

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader

Annonce:
3byggetilbud.dk