Tagpriser

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk

Hvad koster et nyt tag

Hvad koster et nyt tag egentlig? Det spørgsmål er nemt at stille, straks sværere at besvare. Der er flere ting der spiller ind i svaret på det spørgsmål. Hvor mange kvadratmeter drejer det sig om? Hvilken type tag ønsker du? Hvornår skal det laves? Hvor bor du? Er der specielle regler for tagtyper i dit område?

Beskriv dit projekt her og få 3 uforpligtende tilbud på nyt tag!

Du undre dig måske over spørgsmålet, hvor bor du? Jo den er god nok. Der er forskel på håndværker prisen om du bor i København eller i Skagen. En Nordjyde vil formentlig ryste på hovedet, ved et tilbud fra en virksomhed med base i København mens en københavner vil klappe i hænderne af et tilbud fra en tømrer i Skagen. Det er dog tvivlsomt om en tømre i Skagen gider køre til København for at lægge tag, og om en tømre fra København gider køre til Skagen for at lægge tag. Men det må du tage med din håndværker!

Hvad koster 120 m2 tag?

Hvis man kigger på et af de lette og nemme tagtyper som ståltag, så kan man faktisk finde 40 års garanti og nye tagrender for blot ca. 32.500 kr. inkl. moms, ved 120 m2 tagflade (2024). Prisen gælder, hvis man selv monterer taget.

Men Der findes et væld af tagtyper: Betontagsten, Fibercement, Onduline plader, Stråtag, Ståltag, Skifer tag, Tagpap, Teglsten, Termotag, Alu tagplader, Zink tag, Eternit Bølgeplader, Eternit Skifer, Natur skifer, Trætag osv. Det er ikke kun kvadratmeter prisen man skal kigge på, for tagplader er eks. hurtigere at lægge end tagsten, så der går flere timer med at få lagt den samme tagflade.

Husk at gennemlæse dit tilbud!

Er der f.eks. oprydning med i prisen? Fjerner håndværkeren skraldet, eller skal du selv rydde op? Er der stillads med i prisen? Afhængigt af tagets højde kan stillads være et lovkrav, hvis man vil undgå ballade med arbejdstilsynet. Er der nye tagrender med i prisen? Tagrenderne vil man ofte skifte samtidig med taget. Er håndværkeren medlem af Byggaranti? Tjek evt. websiden: Anmeld-haandvaerker.dk eller Håndværker.dk for at se andre kunders erfaringer. Nu når du alligevel overvejer nyt tag, så overvej også at etablere solceller.

Nu ved du hvad du skal holde øje med, når du får indhentet nogle tagpriser! Så nu er det tid til at få en pris på dit nye tag! Det er nemt at få et uforpligtende tilbud!

Sådan fungerer det, når du har udfyldt formularen:

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader