Tagstensplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

Profilmetal.dk

Tagstenspladen fra Profilmetal er en populær tagplade ved både renovering og nybyg. Det elegante faconklip gør den unik! Der findes desværre mange Tagstensplader på markedet, som mangler det unikke faconklip der giver et pænere resultat.

Tagstensplade

Tagstensplade

Pladen dækker 1,1 meter. når man monterer. Den er 6 ståltegl i bredden og fås i længder helt op over 6 meter. Passer derfor perfekt til de fleste tage.

Vælg mellem flere forskellige farver og en garanti op enten 20 eller 40 år. En tagstensplade har brug for minimal vedligeholdelse og tåler alt slags vejr.

Som du ser, så ligner det klassiske tagsten, når det er monteret på taget. Pladen leveres på lige det mål du skal bruge. Bestiller du inden tirsdag, så har du dem typisk ugen efter i hele landet. Pladen tilbydes i mange forskellige farver.

Ønsker du en anden lægteafstand end standard 34,8 cm, så kan det arrangeres, lige fra 30-107 cm. Kontakt os hvis du har andre ønsker.

Der beregnes 10 stk. skruer pr. m2, her anvendes 35 mm montageskruer samt 3 stk. Overlapskruer a 20 mm længde. I flere farver, kan skruen tilbydes både i 6-kantet farmerskrue og TX20. 

Tagstenspladen tilbydes også med antikondens behandlet bagsiden. Antikondens er IKKE et undertag, men et godt valg ved uisolerede tagkonstruktioner.

Vi har herunder samlet det mest almindelige tilbehør, sammen med den flotte Tagstensplade.

Produktlisten indeholder reklame igennem affiliate links.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Indlæs flere produkter

Montering af Tagstensplader

Tagstenspladen monteres på lægter, med 34,8 cm. afstand midt til midt, der skrues i toppen af teglets flade bund. Husk at anvende de rigtige tagskruer fra producenten, for et tæt resultat.