Trænger dit hus til et tagtjek?

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:
Moreland.dk, 3byggetilbud.dk og Jydsktagteknik.dk

Inden du kravler op på taget for at kontrollere dit tag, så gælder det om at have udstyret i orden. Har du f.eks. en ordentlig stige, så du kan stå solidt og nå hele vejen der op? Hvis det ikke er tilfældet, så tjek udvalget af stiger her hos Moreland.dk.

Få et gratis tagtjek – Læs mere her!

Nå tilbage til sagen, hvad skal man kigge efter når man skal afgøre, om taget er ved at være slidt.

Formålet med et tagtjek er at kontrollere tagets nuværende stand, er det tæt, eller regner det ind? Kan problemet løses nemt og billigt, eller skal der et helt nyt tag til at løse problemet? Det er de færreste private folk der kan bedømme om et tag er i tip top orden, så derfor er det heldigt, at man nemt og hurtigt kan få et uforpligtende tagtjek foretaget af fagfolk.

Håndværkeren eller fagmanden kommer ud til din adresse, her efter bliver dit tag tjekket både udefra og indefra. En sådan tjek tager ca. 20-30 minutter, her efter vil du kunne få af vide hvordan dit tag har det. Ofte vil du samtidig kunne få et overslag over hvad en udbedring vil koste.

Hvad kan man selv holde øje med?

De typiske skader på et tag omhandler Utætheder, afslører ofte sig selv, når der kommer vand ind i huset. Skimmelsvamp og råd, svamp og råd, kan fører til sygdom, så det skal bekæmpes hurtigst muligt. Alger, alger ødelægger tagets overflade, men kan heldigvis fjernes med en algebehandling. Vind og vejr, alt slides af tidens tand og intet holder evigt. Er dit tag gammelt og slidt, så kan en reparation måske slet ikke betale sig. Et nyt tag bør derfor overvejes. Husk at forebyggelse altid er billigere end et helt nyt tag.

Husk at benytte dig af håndværkerfradraget!
Læs mere om håndværkerfradraget her. Håndværkerfradraget gælder både i 2013 og 2014 til en lang række energirenoverende projekter i både helårs boliger og sommerhuse.

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader

Håndværkeren foretager et tagtjek