Tagtrin til Tag – Sammenlign priser her

Har du en skorsten så vil din skorstensfejer helt sikkert sætte pris på at du har monteret tagtrin. Du kan lige så godt montere dem før du får et påbud om at gøre det.

Påbud om trin fra skorstensfejeren?

For at tilsyn og fejning af din skorsten kan foregå på en sikker og forsvarlig måde, bør der være trin fra tagfod til skorsten. Selv ved lav taghældning kan trin være en nødvendighed for at sikre, at krav fra arbejdstilsynet overholdes. En undtagelse for tagtrin kan være en renselem, som skorstensfejeren kan få adgang til. Du kan også lave en aftale med din skorstensfejer omkring brug af tagstige. Bemærk dog at du skåner dit tag bedst mulig ved tagtrin, da du dermed fordeler trykket og ikke risikere at knække en plade eller et tegl.

Online salg af tagtrin?

Du behøver ikke køre land og rige rundt for at finde trin til taget. Du kan finde dem på nettet og samtidig spare mange penge, hvis du handler det rigtige sted. Vi har samlet en lille oversigt over hvor du kan finde tagtrin på nettet.

OBS. Der findes med garanti mange flere steder man kan finde tagtrin på nettet. Nedenstående oversigt skal derfor ikke ses som en komplet oversigt, men blot et udvalg af markedet.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Indlæs flere produkter

Hvis du vil undgå ridser i dine tegl/tagplader når du går på dine tagtrin, så kan det være en rigtig god idé at supplere dine tagtrin med sådan en selvklæbende beskyttelse, som man kender det fra møbel ben. Det vil være en god investering.

Tagtrin til ståltag

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:
Hedestoker.dk, 10-4.dk og Profilmetal.dk

Nedenstående er eksempler på leverandører af trin.

Tegltag og Betontagsten

De findes hos f.eks. Hedestoker.dk

Eternit- og Decratag

De findes hos Hedestoker.dk og 10-4.dk

Ståltag og flade tage

De findes hos Profilmetal.dk

Skifer- og Tagpaptage

De findes hos Hedestoker.dk