Tesla Solar Roof

Tesla Solar Roof – Har du Tesla på vejen? I nær fremtid kan du også få Tesla på taget. Fra 2018 skulle det være muligt at få monteret et Solar Roof fra Tesla. Men hvad er et Solar Roof egentlig? Tesla blev grundlagt tilbage i 2003, den første Tesla Roadster, blev leveret i sommeren 2012. Nu er de så ved at være klar med tagprodukter, der kan opsamle solens energi og lagre det i et batteri. Solar Roof fås både med og uden Solceller, så hvis du blot ønsker et nyt tag, men ikke ønsker solceller i taget, så er det også en mulighed. Hvis du er bekymret for tagets udsende, så kan du sove trygt, Solar Roof skjuler solcellerne når du ser på taget nedefra, men kigger du direkte ned på taget, oppe fra, vil de kunne ses.

Tesla giver på det amerikanske marked 30 års strømgaranti, 30 års garanti mod vejr tæthed. Solar Roof er testet mod hagl, vind og brand og kan monteres på taghældninger fra 14 grader. Hvad koster sådan et tag? Prisen for Tesla Roof i Danmark, er endnu ikke kendt.

Solar Roof produceres af:
Tesla Inc. på en fabrik i USA.

Kan jeg selv montere taget?

Solceller er ikke Gør-Det-Selv arbejde, da de skal tilsluttes strøm, der skal derfor fagfolk til at montere taget.

Hvad består Tesla Solar Roof af?

Tesla Solar Roof er fremstillet af hærdet glas, som siges at være 3 gange stærkere end traditionelle tagsten. Telsa tilbyder derfor en ganske høj garati på produktet, nemlig husets levetid. I nedenstående video kan du se en test hvor teglet rammes med stor kraft. Som det ses på videoen, bliver de 3 andre modeller smadret, mens Solar Roof slipper fra sammenstødder med en mindre skade.

Hvordan ser Solar Roof ud?

Der er 4 varianter af Solar Roof med hvert sit udsende. Struktur, Glat og Skifer, minder lidt om et traditionel Skifer tag, mens Toscansk minder mere om et traditionelt tegltag.

Tesla Struktur
Tesla Struktur - Solar Roof
© Tesla Inc.

Tesla Glat
Tesla Glat - Solar Roof
© Tesla Inc.

Tesla Toscansk
Tesla Toscansk - Solar Roof
© Tesla Inc.

Tesla Skifer
Tesla Skifer - Solar Roof
© Tesla Inc.

Se Elon Musk præsentere Tesla Solar Roof i nedenstående video

Hus med Toscansk Tesla Solar Roof
© Tesla Inc.