Trapez tagplader

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:
3byggetilbud.dk og 10-4.dk

Når man snakker om trapezplader, så er det oftest enten ståltrapezplader eller plasttrapezplader man taler om. Hvilken plade man bør vælge afhænger af ens behov.

Hvis du skal have nyt tag på en havestue, så vil du sikkert vælge en trapezplade i plast, så du får lidt lys ind på den overdækkede terrasse  Er der derimod tale om en carport, et brændeskur eller et havskur, så kan stålpladen komme til sin ret.

Nedenstående henvisninger er selvfølgelig kun et lille udpluk af mulighederne der findes. Oftest kan man også finde varerne i det lokale byggemarked eller trælasten. Nu skal du vælge hvilken type trapez der skal på dit tag. Trapezplader kræver ikke ret meget taghældning, så de kan bruges næsten over det hele. Kun fantasien sætter grænser for trapezpladers brede anvendelse.

Når man kigger på plastpladerne så findes de typisk i blå og hvide nuancer og fås med 10-15 års garanti.
Bestil online og få dem leveret til døren! (Reklamelink)

Hvis du ønsker et bredere udvalg af farver, så kig på stålplader, de fås typisk med mellem 5 og 40 års garanti.
Bestil online og få dem leveret til døren! (Reklamelink)

Fald på plast trapeztag

Som det lige blev nævnt, så er trapezplader ikke specielt kræsne hvad angår taghældning. Langt de fleste trapezplader kræver en taghældning omkring 5 grader. Nogen snakker om procent, når de snakker om taghældning og vil ofte omtale et tag med 45 graders taghældning, som 45%, men hvis vi antager at 100% er en 90 graders vinkel, så vil 45% være ca. 40 grader. Hvis du bestiller din rygning eller tagfod i en speciel tilpasset vinkel, så kan du hurtigt få et misvisende resultat. Hold dig derfor til grader, som kan måles ret nemt. En hurtig søgning på “beregn taghældning”, førte til denne beregner.

Konstruktionen er klar til at få lagt Trapez tagplader

Annonce:
Få et Gratis tagtjek og undgå dyre skader