Trapezplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

Profilmetal.dk

Trapezplader udmærker sig ved at kunne bruges til mange forskellige formål. Lige fra tag på carporten, skuret eller huset til facade beklædning på bygninger. Herunder tilbydes du en trapezplade, der fås i standard mål. De to andre plader, tilbydes på ønsket længde, den angivne pris er derfor en pris pr. centimeter.

Trapezplade TP20

Trapezplade

Pladen TP20 dækker 1,0 meter. når man monterer. Den udmærker sig med at være ens i top og bund og fås i længder helt op til 10 meter. Passer derfor perfekt til de fleste tage.

Vælg mellem flere forskellige farver og en garanti op enten 20 eller 40 år. En trapezplade har brug for minimal vedligeholdelse og tåler alt slags vejr.

Ønsker du at spare penge på dine trapezplader, så er standardmål, helt klart det billigste vi kan tilbyde. Men ønsker du at spare på naturens ressourcer, så er bestilling på længde at foretrække, da man her undgår mest muligt spild.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Hvis du ønsker en facade beklædning, der ligner træ, men ikke ønsker vedligeholdelsen. Så kan du kigge nærmere på Easy-Click, som kan købes i hele sektioner til hegn eller som løse plader til facade. Kontakt os for at høre mere, eller læs mere om Easy-Click her.