Trapezplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

Profilmetal.dk

Trapezplader udmærker sig ved at kunne bruges til mange forskellige formål. Lige fra tag på carporten, skuret eller huset til facade beklædning på bygninger. Herunder tilbydes du en trapezplade, der fås i standard mål. De to andre plader, tilbydes på ønsket længde, den angivne pris er derfor en pris pr. centimeter.

Trapezplade TP20

Trapezplade

Pladen TP20 dækker 1,0 meter. når man monterer. Den udmærker sig med at være ens i top og bund og fås i længder helt op til 10 meter. Passer derfor perfekt til de fleste tage.

Vælg mellem flere forskellige farver og en garanti op enten 20 eller 40 år. En trapezplade har brug for minimal vedligeholdelse og tåler alt slags vejr.

Ønsker du at spare penge på dine trapezplader, så er standardmål, helt klart det billigste vi kan tilbyde. Men ønsker du at spare på naturens ressourcer, så er bestilling på længde at foretrække, da man her undgår mest muligt spild.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Indlæs flere produkter

Hvis du ønsker en facade beklædning, der ligner træ, men ikke ønsker vedligeholdelsen. Så kan du kigge nærmere på Easy-Click, som kan købes i hele sektioner til hegn eller som løse plader til facade.

Hegn / Facade – Easy Plank

Easy Plank Facade eller Hegn

Easy Plank

Areco Easy-Plank er som standard i længder af 3,00 meter. men skal du bruge over 200 m2, kan de leveres på ønsket længde, helt op til 12,50 meter.

Areco Easy-Plank er fremstillet i en 0,6 mm. kraftig stålplade, med 20 års garanti. Velegnet til facade, hegn og andre former for beklædning. Overfladen har træstruktur, så det ligner træ. Pladen er stort set vedligeholdelsesfri.

Areco Easy Plank kan monteres med et stort spænd på helt op til 1,5 meter, mellem skruerne.

Hvor et traditionelt træhegn må give op over for vand og fugt med tiden, så er det ikke et problem for Areco Easy Plank.  Og bliver ikke angrebet af svamp og skimmel.

Vælg mellem farverne, Sort, Hvid og Matsort på en stærk overflade på hele 300 my. Fordelen er desuden at du har en plade på hver side. Der er derfor ikke en grim bagside, som det er tilfælde ved mange typer hegn. Naboen har derfor også noget kønt at kigge på.

Easy Plank hegn - Trapezplade til hegn
© Areco Profiles

Hvordan monteres Areco Easy Plank

Vi af nedenstående 7 punkter, har du monteret de første 3 meter hegn.

  1. Første stolpe sættes i jorden. U-profil monteres med 4 skruer.
  2. Mål op til 3 meter, fra kant til kant.
  3. Anden stolpe sættes i jorden. U-profil monteres med 4 skruer.
  4. Monter første plade med en skrue i hver knæk 18 skruer i alt.
  5. Monter et U-profil midt på Easy Plank pladen, med 9 skruer.
  6. Monter anden plade med 27 skruer.
  7. Øverste håndliste læggen ovenpå og klikkes fast.

En ting er en beskrivelse, vi tager også lige en video guide.


Øvrige profiler