Få uforpligtende tilbud på tagrenovering

3byggetilbud.dk

Skal du bruge en tømrer eller taglægger til en tagrenovering?

Et nyt tag starter altid med et tilbud.

Den bedste måde at få et tilbud på, er ved at sende en forespørgsel på den ønskede løsning. Det er heldigvis ret nemt at gå til.

Er der hul i taget, har du ikke flere spande at stille under hullerne? Eller er taget bare slidt op, fordi det har aftjent sin værnepligt oven på dit hus? Det er dumt at betale for meget, så få et godt tilbud på nyt tag! Hvis du ringer til den lokale tømrer, så får du en pris, hvis du bestiller 3 uforpligtende tilbud online, så har du, uden det store arbejde, tre tilbud du kan holde op imod hinanden. Nu kan du så vælge det bedste tilbud og sætte håndværkeren i gang med tagrenoveringen.

Håndværkeren er klar til at give dig et rigtig godt tilbud, han venter bare på din henvendelse!

Du kan indhente dine tilbud, via tjenester som f.eks. 3Byggetilbud.dk (Hele landet) eller Compara.dk (Kun Sjælland)

Fordelene ved at bestille tilbud online er:

* Nemt – Indhent dit tilbud online
* Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
* U/B – 100 % uforpligtende

Håndværkere Jylland
Håndværkere Fyn
Håndværkere Sjælland
Håndværkere Bornholm

Håndværker der taler i mobil
© Gpointstudio – Fotolia.com

Ser dit tag gammelt og slidt ud?

Hvordan er tilstanden på dit tag? Hvis dit tag er af ældre dato, så synger det måske på sidste vers. Da det ikke er os alle sammen der er håndværker uddannet, så er et tagtjek, foretaget af en professionel fagmand, en rigtig god investering. Det lyder sikkert dyrt at få en fagmand til at kontrollere tagets tilstand, men det behøver det faktisk ikke at være. Du kan få en tagekspert ud og kigge på dit tag, ganske uforpligtende. Det eneste det kræver af dig er at du udfylder en kontaktformular, så bliver du kontaktet hurtigst mulig.
Kontakt fagmanden her

Håndværker foretager et tagtjek
© paul90g – Fotolia.com

Muligheder er der nok af, det glæder bare om at få det bedste tilbud! Når tilbuddet er modtaget, kan du måske finansiere taget via håndværkeren, eller via din bank eller finde et godt tilbud på finansiering her. Det kan jo også være at du har vundet i lotto, så du slipper for finansieringen.

Når finansieringen og tilbuddet er på plads, så kan tagmonteringen starte, der er ofte lidt ventetid, før håndværkerne begynder, da en sådan operation er meget afhængig af vejret. Måske siger håndværkerne at de forventer at starte i uge 43, men så bliver de forsinket på de 3 forrige sager, før dit tag. Nu hedder det måske først ultimo uge 43, medio uge 44 eller primo uge 45. Forvent aldrig at håndværkerene møder op mandag kl. 7, hvis de har sagt uge 43, det kan lige så godt være Onsdag eller Torsdag morgen. Man kan jo ikke starte på et nyt tag, før man er færdig med den forrige opgave.

Vejret er ingen af os, desværre herre over og regn kan forsinke tagprojektet. Ikke fordi håndværkerne tager skade af lidt regn, men vil du ikke også selv ind i tørvejr? Nej det er mere den underliggende konstruktion, derfor gælder det om at få afdækket når regnen sætter ind. Man kan sagtens montere tag om vinteren, der er blot en risiko for sne på loftet. Det glæder derfor om at holde godt øje med loftet, hvis der falder sne under en tagmontering. Det skal samles sammen og bæres ud, før det smelter.

Har du hørt om tag-på-tag løsningen? Her monteres et nyt tag oven på det gamle (Eternit bølgeplader, Tagpap, Eternit skiffer) taget der monteres er for det meste et ståltag. Ståltag har den fordel at det er et let materiale, der er glat og holdbart. Glat så mos og alger skyldes væk af regnen og holdbart, så der ofte tilbydes op til 40 års garanti, noget mere end andre tagtyper.