Zinktag

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for: 3byggetilbud.dk

Zinktag er en løsning der ikke er så udbredt i Danmark, det findes dog rundt omkring. Ser man eksempelvis til Frankrig, så er zink meget mere udbredt som tagbelægning.

Et tag i zink er et tag der er bygget til at holde i rigtig mange år. Man forventer at et zinktag kan holde mindst 50 år, ja faktisk helt op til 100 år, hvis det bliver vedligeholdt korrekt og konstruktion samt kvalitet er i orden. Hvis dit zinktag er lavet i ubehandlet zink, vil det i løbet af et års tid til to år patinere, det vil sige at overfladen bliver mere mat. Langt de fleste zinktage er dog behandlet fra produktionen, så de patinerer ret hurtigt. Den hurtige patinering gør at taget ikke ændrer udseende med tiden, derved får det den rigtige overflade med det samme.

Et Zinktag i franske omgivelser

Kan Zinktag farves?

Ja man kan få zinkpladerne lakeret i flere forskellige farver. Du er derfor ikke bundet til den traditionelle patinerede overflade. Har set eksempler i både grå, grøn og rød. Så med Zinktag er du ikke bundet til en bestemt farve.

Hvad koster et Zinktag?

Som vejledende pris, så ligger et Zinktag på ca. 100 kvadratmeter på mellem 140.000 kr. og 150.000 kr. Den endelige pris afhænger af projektets omfang. Er der tale om et sadel tag med to lige tagflader, så er det nemt at gå til, mens et hus med kviste kræver mere arbejde.

Zink er ud over at være et tagprodukt også et materiale der findes som tagrender. Bl.a. Plastmo i Ringsted, leverer tagrender i Zink, med hele 25 års garanti. Zink bliver også brugt til f.eks. skotrender og kviste. Zink er derfor et gennemtestet materiale, gennem rigtig mange år. Et holdbart materiale som man kan stole på.

Zink brugt i forbindelse med en kvist

Annonce:
3byggetilbud.dk