Tagmaling

Er dit tag ved at se lidt gammelt og slidt ud, så er tagmaling en løsning. Med en tagmaling får taget et udseende som var det nyt. En gang tagmaling består ofte af 4 faser. Først en afrensning, så en algebehandling, et tageftersyn, hvor man tjekker om der er nogen beskadigede plader, til slut bliver taget malet, så det ser ud som nyt. Taget sprøjte males typisk 2-3 gange før det er klar til brug.

Man kan ikke sige, at man sparer penge ved at få taget malet, det er jo trods alt en måde hvorpå man springer over gærdet er lavest, man betaler nogle penge for en midlertidig løsning. Nogen tagmalere giver en garanti på 5 år, andre garanterer en holdbarhed på op omkring 20 år.

Tagmaling er en opgave for fagfolk

Skal det gøres ordentligt, så må der rigtige fagfolk til. Specielt hvis der er tale om eternit plader fra før 1987, de indeholder nemlig det giftige asbest, som du ikke ønsker at få ned i dine lunger! Det skal håndteres korrekt og med det rette sikkerheds udstyr.

Tag rensning

I forbindelse med en tagmaling, vil taget først blive renset. Alt gammel mos og alger bliver fjernet, så tagfladen er ren og pæn, klar til at male. Her efter males tagpladerne i den ønskede farve.

Hvad koster Tagmaling?

Ja, hvad koster det at få renset og malet taget? Lad os sige at du har 100 kvadratmeter tag, så koster tagmaling og rensning i omegnen af 15.000 kr. inkl. moms, det svare til ca. 150 kr. pr. kvadratmeter (kvm. pris). Det afgørende for prisen er både tagarealet, men også taghældningen. Men en ting er selvfølgelig et pris eksempel, det afgørende er hvad det koster at få malet og renset dit tag. Det er der kun en måde at få afklaret. Få et uforpligtende tilbud fra håndværkerne. Vi har gjort det nemt for dig, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så får du 3 uforpligtende tilbud!

Annonce for 3byggetilbud.dk

Bestil tilbud her. Dit tag vil se pænt ud i 10-20 år efter en gang maling, men husk på at malingen ikke forlænger tagets levetid, malingen gør kun dit tag pænere. Så hvis dit tag er helt slidt og udtjent, så er tagmaling ikke nødvendigvis den rette løsning. Fagmanden vil tjekke dit tag, før han maler det, i den forbindelse vil det blive afgjort om dit tag er egnet til at blive malet, eller om det er alt for slidt og derfpr nytteløst. Er der ikke noget at gøre, så må du have et nyt tag i stedet. Det er heldigvis ret nemt at få et tilbud på nyt tag, du kan nemlig få et tilbud på nyt tag, lige her.

Få et tilbud her

Til slut får du lige en lille video der fortæller lidt om processen ved en gang tagmaling.

Kilde: Bolius.dk.

Tagmaling kan skade mere end det gavner!

Når du maler et gammelt tag, så svarer det til at hælde gammel vin på nye flasker. Du pynter på noget der måske ikke er værd at pynte på. Et nymalet tag er aldrig bedre end underlaget der er malet, så hvis underlaget (Tagpladerne) ikke er tætte. Så nytter det ikke noget at male dem.
Læs hvad Berlingske skrev d. 17 Oktober 2013

Eternit tag

Annonce:
Nettotag.dk