Trapezplader plast

Når man skal etablere en overdækning, med klare plader, så er der flere muligheder. Typisk ser man trapezplader i plast, som fås i neutral, opal eller blå. For at skærme mod solen, vælger de fleste en blå trapezplade.

Ulempen ved trapezplader plast er at holdbarheden ikke er lige så god, som den er ved ståltagplader. Dertil er det mere tydeligt at spotte skidt, møg og alger på en gennemsigtig plastplade. Hvilket ses her, hvor carporten fik nyt tag for 1,5 år siden.

Trapezplade beskidt

Trapezpladen er nu mere gennemsigtig end før, rengjort med helt almindelig vand og en autobørste. Alt møg er ikke fjernet 100% og resultatet kunne sagtens være bedre, hvis lidt autoshampoo havde været tilføjet til spanden. Nu er der alligevel bedre udsyn til det gode vejer.

Trapezplade vasket

Vil man være fri for at vaske beskidte trapezplader, så er det en ståltagplade man skal vælge. Vil man samtidig være fri for kondensdryp, så skal ståltrapezpladen bestilles med en antikondens behandlet bagsiden.

Trapezplade i stål, med antikondens

Men nogle steder, er det jo meget rart at få lys ind, så man ikke sidder i skygge. Der er trapezplader plast et godt valg. De findes i mange forskellige designs, men den mest almindelige trapezplade i plast har følgende mål:

Trapezplade med mål

Se de forskellige muligheder her under, nogle af pladerne har en ok pris, mens andre kan være ret dyre. Skal man bruge mange plader, så kan det blive nødvendigt med et lån, eller at overveje et billigere alternativ:

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Indlæs flere produkter