Fuglegitter

Indeholder reklame via affiliate links for:

Davidsen.dk, Profilmetal.dk

Fuglegitter har to meget vigtige funktioner, husk det derfor til dit tag. Først og fremmest, så modvirker fuglegitteret at fuglene kan komme op under dit tag. Der er ikke noget værre end at have fugle til at rende rundt under taget, så det skal stoppes. Den anden vigtige funktion som fuglegitteret kan tilbyde er ventilation. Fuglegitteret sørger for at frisk luft kan trænge op under tagets underside og ventilere. Denne ventilation er specielt nødvendig når der er tale om teglsten, hvis man ikke ventilerer teglenes underside er der risiko for frostskader, som følge af fugt i teglene. Så husk at skabe ventilation.

Hvor kan jeg købe fuglegitter henne?

Ofte vil man kunne finde det i det lokale byggemarked, du kan dog også købe det online og der vil du ofte spare penge – Bestil fuglegitter online. (Reklamelink) Fordelen ved online handel er at det ofte er billigere.

Nedenstående priser er indhentet automatisk fra et par danske forhandlere.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Fuglegitter 1 m sort kr. 10,00,-
Fuglegitter 1 m sort

10,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter 1,00 Meter. kr. 21,25,-
Fuglegitter 1,00 Meter.

21,25,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter. Sort - 1,00 meter. kr. 21,25,-
Fuglegitter. Sort - 1,00 meter.

21,25,- pr. stk. (Spar: ,-)
Benders Fuglegitter 5m/rll Rød               5m kr. 50,00,-
Benders Fuglegitter 5m/rll Rød 5m

50,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter 5m/rll Sort kr. 50,00,-
Fuglegitter 5m/rll Sort

50,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter 5 meter antracit kr. 60,00,-
Fuglegitter 5 meter antracit

60,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter 5 meter teglrød kr. 60,00,-
Fuglegitter 5 meter teglrød

60,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Fuglegitter. Sort - 5,00 meter. kr. 98,75,-
Fuglegitter. Sort - 5,00 meter.

98,75,- pr. stk. (Spar: ,-)
fuglegitter

Vigtigt at montere korrekt

Hvis du monterer dit fuglegitter omvendt, så vil det virke som en fugle fanger, frem for en fugle afviser. Fuglegitteret må ikke monteres som det ligger her. Det gør nemlig at fuglene kan træde ind over og gå igennem gitteret. Det gør at de bliver fanget inde under taget. Hvis det derimod vender modsat, så kan fuglene ikke komme ind! Og det er den rigtige måde at gøre det på. Hold fuglene ude med et fuglegitter. Bestil her. (Reklamelink)

Det er altid en god idé med fuglegitter

Det man ofte ser er et uventileret fuglegitter, som bruges bl.a. ved tagfod og ved skotrenden. Alle steder hvor fuglene kan bryde ind. Et uventileret fuglegitter er det som man ser her over. Fordelen ved fuglegitter er at fuglene ikke kan bygge rede under tagpladerne, det sikrer gennemstrømningen af luft og modvirker risiko for råd og svamp i forbindelse med vand der ikke kan komme ud, grundet eksempelvis en blokkerende fuglerede. Et ventileret fuglegitter har samme funktion, men er hævet op, med en ventilations passage under selve fuglegitteret. Det løfter ganske vist tagfoden, men det kan normalt ikke ses ude fra.

Kravler fuglene op under dit tag, selv om du har fuglegitter?

Hvis du på trods af fuglegitter stadig har problemer med fuglene, så kan det være nødvendig med faglig ekspertise, en håndværker vil kunne lukke af for tilgangen, enten med beklædning, kraftigere fuglegitter eller net. Få derfor en fagmands bud på en løsning,

. Bemærk at det er bedst at lukke af om efteråret, da du kan risikere at lukke fugleunger inde om foråret, hvilket vil være dyreplageri.

Forhandlere i Danmark

Reklamelinks

10-4.dk
Profilmetal.dk