Hvad koster et ståltag?

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Man skal huske at der er mange leverandører og lokale tømrermestre der kan have forskellige priser. Men jeg har lavet lidt undersøgelser og et ståltag koster omkring 720,- kroner pr. kvadratmeter, inkl. montering. Det vil sige 79.000 kr. ved 110 m2. Men så slipper du også selv for at gøre noget, håndværkerne klarer det hele.

Gør-Det-Selv Priser?

Mens det er hurtigt lige at finde ud af hvad det koster inkl. montering  så er der lidt flere muligheder når det gælder gør-det-selv håndværkeren. Kigger man på webshops rundt omkring på nettet, efter plader på standard mål, så ligger priserne fra ca. 60-100,- kroner pr. kvadratmeter og opefter, afhængig af producent, butik og byggemarked. Så det kan godt betale sig at undersøge markedet. Er der derimod tale om plader klippet på special mål, også kalder fixmål, så skal du regne med at prisen starter omkring 60-100,- kroner pr. kvadratmeter, og op efter. Igen afhænger det af mængde, garanti og leverandør.

Kan priserne sammenlignes?

Nej det kan de ikke! Gør-det-selv prisen er en rå pladepris. Dertil skal lægges skruer, inddækninger og hvad der ellers skal bruges til et ståltag. Når du får en pris på et færdigmonteret projekt så er alle materialerne regnet med fra plade til skrue. Desuden skal man være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer af ståltag med dertil hørende garantier og belægninger. Priserne på ståltag kan derfor godt svinge lidt.

Annonce:
Her kan du f.eks. bestille dit ståltag:
Profilmetal A/S

Er det nemt selv at montere?

Ja, medmindre du er født med ti tommeltotter, så er det ganske nemt at gå til. De fleste steder kan du få en udførlig monteringsvejledning, der viser hvordan det skal gøres. Det er slet ikke så svært som det lyder, men derfor skal man huske at gøre det ordentligt alligevel. Hvis du har brug for hjælp, så kender du måske en der har arbejdet med materialet før, ståltag har trods alt været brugt i generationer rundt omkring i Skandinavien.

Teglrødt Ståltag

Læs mere om ståltag på vores kæmpe infoside omkring ståltag, du finder siden her: Ståltagplader

Annonce:
Gratis tagtjek

Annonce: